Structure Core؛ حسگری ویژه با توانایی اسکن سه‌بعدی محیط
نویسنده خبر : مدیر سایت    
یکشنبه 11 آذر 1397
    
تعداد بازدید: 622
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
    
تاریخ درج خبر : 1397/9/11
منبع : www.zoomit.ir

Structure Core نام دوربین تشخیص عمق جدید شرکت اکسیپیتال است که ویژگی‌های بسیار جالبی دارد و در مقاله‌ی پیش‌رو، نگاهی نزدیک به آن خواهیم انداخت.


دوربین مداربسته هایک ویژن - جی پی اس

چندین سال است که فناوری دوربین‌های تشخیص عمق به بازار راه پیدا کرده‌اند و در طیف وسیعی از محصولات مورداستفاده قرار می‌گیرند: از اسکنرهای سه‌بعدی انسان و پهپادها گرفته تا آیفون‌ها و هدست‌های واقعیت افزوده‌ای نظیر هولولنز و مجیک لیپ. با‌ این‌حال استراکچر کور به‌عنوان نخستین دوربین تشخیص عمق خانگی ساخته‌شده توسط شرکت آمریکایی اکسیپیتال در حقیقت یک ابزار مستقل است که به پژوهشگران و تولیدکنندگان امکان می‌دهد تا با سرعتی بالا، اسکن‌های سه‌بعدی اختصاصی خودشان را خلق کنند.

این دستگاه به‌نسبت کوچک را می‌توان به‌سادگی به ویندوز، لینوکس، مک و اندروید متصل کرد. این مدل در واقع شامل یک‌سری بهبود کلیدی نسبت به مدل سال ۲۰۱۳ (حسگری به اسم استراکچر) است و قابلیت‌های بیشتری را در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌دهد. گفتنی است که پیشتر مدلی از Structure به یک آیپد متصل شده بود و در آن زمان، آینده‌ی فناوری واقعیت افزوده را تا حد زیادی ترسیم کرد و باعث شد خیلی‌ها هیجان‌زده شوند.

سیستم اعلام حریق - اعلام حریق - اعلام حریق در شیراز - دوربین مداربسته در شیراز - ردیاب خودرو - ردیاب خودرو در شیراز - جی پی اس خودرو - تاسیسات برق و روشنایی - تاسیسات برق و روشنایی در شیراز  

استراکچر کور می‌تواند با سرعت بالا، اسکنی سه‌بعدی از محیط اطراف خود تهیه کند.


اکسیپیتال (Occipital)، حسگر استراکچر را در سال ۲۰۱۳ به‌کمک شرکت پرایم‌سنس تولید کرد؛ شرکتی که گفته می‌شود با مایکروسافت برای ساخت کینکت همکاری کرده است. گفتنی است که کینکت وسیله‌ای مخصوص برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰ بود و این امکان را به گیمر می‌داد که بدون استفاده از کنترلر، به تجربه‌ی بازی‌های ویدیویی بپردازد.

اپل در سال ۲۰۱۳ موفق به تصاحب پرایم‌سنس شد و و توانست به کمک این شرکت به تولید دوربین TrueDepth برای آیفون‌ها و آیپد پرو بپردازد. طبق ادعای اکسیپیتال، حسگر اولیه‌ی استراکچر توانست به فروشی نزدیک به ۱۰۰ هزار واحد دست یابد و نظر تقریبا ۹ هزار توسعه‌دهنده را به خود جلب کند؛ موضوعی که در نهایت به تولید ۱۲۰ اپلیکیشن برای این پلتفرم منتهی شد.

امکان پیش‌خرید استراکچر کور از هم‌اکنون برای علاقه‌مندان امکان‌پذیر است. این دستگاه در دو مدل ماژولار و غیرماژولار به‌فروش می‌رسد؛ می‌توان مدل ماژولار استراکچر کور را به دیگر وسایل الکترونیکی نظیر هدست‌های واقعیت افزوده یا حتی نمونه‌ی اولیه‌ی ربات‌ها متصل و از آن استفاده کرد. اکسیپیتال قصد دارد کار فروش این حسگر را در چندین مرحله به انجام برساند؛ نخستین موج فروش این حسگر طی دو هفته‌ی آتی با قیمت ۵۹۹ دلار به ازای هر واحد، آغاز خواهد شد. موج دوم در ماه ژانویه‌ی ۲۰۱۹ (دی-بهمن ۱۳۹۷) با قیمت ۴۹۹ دلار برای هر واحد شروع می‌شود و در نهایت، عرضه‌ی اصلی استراکچر کور در ماه مارس ۲۰۱۹ (اسفند ۱۳۹۷-فروردین ۱۳۹۸) به‌وقوع خواهد پیوست؛ در آن زمان برای تهیه‌ی هر دستگاه، مشتری باید ۳۹۹ دلار بپردازد.


نگاهی نزدیک به استراکچر کور
کارشناس وب‌سایت سی‌نت که توانسته تجربه‌ی کار با استراکچر کور را پیدا کند، می‌گوید این دستگاه در مقایسه با محصول سال ۲۰۱۳ می‌تواند حرکات مختلف را بسیار بهتر تشخیص دهد و اطلاعات مربوط به عمق را سریع‌تر استخراج کند.

استراکچر کور توانایی این را دارد که با بهره‌گیری از تاباندن اشعه‌های مادون قرمز، اسکنی سه‌بعدی از محیط اطراف خود را تا شعاع پنج متری ثبت کند؛ در ضمن این دستگاه می‌تواند با دوربین‌های دیگرش، شعاعی بیشتر از این را هم اسکن کند.

در استراکچر کور از دو دوربین مادون قرمز، یک دوربین سیاه و سفید با زاویه‌ی دید ۱۶۰ درجه‌ای و یک دوربین رنگی با زاویه‌ی دید ۸۵ درجه‌ای استفاده شده است؛ در کنار این‌ها، استراکچر کور به‌لطف داشتن IMU (واحد اندازه‌‌گیری داخلی) ۶محوره، از ۶ درجه شعاع آزاد حرکتی برای ردیابی حرکت بهره‌مند است.

 


ویکاس ردی، هم‌موسس شرکت اکسیپیتال که در دفتر وب‌سایت سی‌نت حضور پیدا کرد، موفق شد استراکچر کور را به یک لپ‌تاپ متصل و یک اسکن سه‌بعدی جالب را از محیط آنجا تهیه کند. این حسگر توانست به‌سادگی اسکن‌هایی سه‌بعدی را از کف اتاق، مبلمان و دیوارها ثبت و حتی نقشه‌ای را از بخش‌های اصلی اتاق، تهیه کند.

اکسیپیتال می‌گوید که شرکت‌های مختلف از این ابزار در پهپادها استفاده‌ی زیادی خواهند کرد؛ جایی که می‌توان این دوربین سبک‌وزن و سریع را با استفاده از درگاه USB 3 به پهپاد متصل کرد. استراکچر کور به‌اندازه‌ی کافی برای حضور در یک سیستم هوانوردی سریع مثل پهپادها، سرعت دارد و می‌تواند ابزار بسیار مناسبی باشد.

مورد استفاده‌ی دیگر این ابزار، در ربات‌ها خواهد بود. میستی که شرکتی آمریکایی است و در زمینه‌ی تولید ربات‌های خانگی فعالیت می‌کند، در سرِ ربات Misty II از دوربین استراکچر کور استفاده کرده است. اکسیپیتال از مدتی پیش همکاری خود را با برخی کشاورزان آغاز کرده است تا به کمک دانش آن‌ها بتواند ویژگی‌های این دوربین را برای اعطای مهارت‌های جمع‌آوری توت به ربات‌ها، بهبود بخشد. در ضمن اکسیپیتال در پی بهبود این دوربین است تا پهپادها بتوانند با استفاده از آن، اسکن‌هایی سه‌بعدی از مناطقی که دسترسی به آن‌ها سخت است، تهیه کنند.

سیستم اعلام حریق - اعلام حریق تسلا - سیستم اعلام حریق تسلا -هوشمندسازی ساختمان - ساختمان هوشمند - هوشمند سازی بی سیم
برای آن‌هایی که رویای ساخت هدست واقعیت ترکیبی را در سر می‌پرورانند یا دوست دارند به ساخت ربات‌ها، وسایل نقلیه و پهپادهای خودمختار بپردازند، حتی برای آن پژوهشگرانی که به‌دنبال دوربین‌های پیشرفته‌ی کامپیوتری می‌گردند، دستگاهی مثل استراکچر کور می‌تواند ابزاری مفید و فوق‌العاده باشد.

در نهایت نباید فراموش کنیم که رقابت در بازار فعلی، شدید شده است و استراکچر کور برای موفقیت باید دستگاهی بی‌نقص باشد. رقبایی نظیر گوگل (به‌عنوان مالک شرکت Lytro؛ شرکتی که در زمینه‌ی هوش مصنوعی مبتنی بر دوربین، حرف اول را در بازار می‌زند)، اپل (با دوربین TrueDepth آیفون و کیت واقعیت افزوده‌ی ARKit)، مایکروسافت (با هدست معرفی‌نشده‌ی هولولنز ۲ و البته پیشرفت‌های اخیر در زمینه‌ی واقعیت ترکیبی) و حتی شرکت‌های کوچکی نظیر Skydio (سازنده‌ی پهپاد) هم‌اکنون در این بازار حضور دارند و به‌دنبال موفقیت در آن هستند. بی‌شک این بازار در سال ۲۰۱۹، رقابتی‌تر از قبل خواهد شد.

 

از   0   رای
0

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.